Over ons

FIETSREPARATIE OP LOCATIE

De WielenWacht voert reparaties uit aan fietsen op locatie, ongeacht of je thuis bent, op het werk of ergens onderweg gestrand bent. We arriveren zo snel mogelijk op jouw locatie om je weer op weg te helpen.

  • Onze mobiele werkplaatsen zijn uitgerust om alle soorten fietsen te repareren, of het nu een stadsfiets, een elektrische fiets of een bakfiets is. We hebben een ruime voorraad onderdelen en materialen, waardoor we vrijwel elk defect ter plekke kunnen verhelpen. Als dit niet mogelijk is, bieden we gratis een leenfiets aan als service. We zijn gecertificeerd door Bosch, Shimano en Bafang, waardoor we met fietsen van elk merk kunnen werken.
  • We bieden fietsreparaties aan huis, op school/werk of onderweg, en bedienen heel Noord-Holland. Zo zijn we altijd snel in de buurt om je te assisteren.

HOE WERKT HET?

U belt, stuurt een WhatsApp-bericht of maakt online een reparatieafspraak. Wij arriveren snel bij u thuis. Geef altijd het fietsmodel en het probleem door voor een prijsindicatie. Betalen kan eenvoudig met pin, contant, betaalverzoek of handmatige overschrijving. Voor alle vragen staan wij paraat, aarzel niet om ons te bellen.

OVER ONS

De WielenWacht verzorgt fietsreparaties op locatie door heel Noord-Holland.

 

  • In 2004 ben ik mijn carrière gestart als monteur bij een rijwielhandelaar. Na jaren ervaring en het behalen van alle benodigde diploma’s en certificaten, koos ik in 2012 voor het ondernemerschap. De drang naar vrijheid, vooral de vrijheid om onderweg te zijn, bracht me bij De WielenWacht. Ik help mensen graag, met als extra voordeel dat dit kan terwijl ze zich in hun eigen omgeving bevinden of daar graag willen zijn. Er is niets bevredigender dan de glimlach van iemand die weer mobiel is dankzij zijn essentiële vervoermiddel, de fiets. Met meerdere servicebussen op de weg zijn we nu in staat om snel en gemakkelijk onze service in heel Noord-Holland aan te bieden.
  • Klanten kunnen altijd een vrolijke servicemonteur aan hun deur verwachten. Het oplossen van technische problemen geeft me plezier. Naast de reparatie hecht ik ook waarde aan een vriendelijk gesprek en het verstrekken van extra informatie over diverse fietsen, waaronder E-bikes, Fatbikes, bakfietsen en Racefietsen.
Winkelwagen